Zo word je iedere ochtend met een goed gevoel wakker

Deze app zorgt ervoor dat je iedere ochtend vrolijk aan de dag begint. Met een goed gevoel wakker worden was nog nooit zó simpel. Good morning! 

Lees ook

Good morning!

Shine is een nieuwe app die ervoor zorgt dat je ’s ochtends met een goed gevoel wakker wordt. De app stuurt je iedere ochtend een motiverend berichtje om je eraan te herinneren hoe geweldig je bent. En dat is net zo effectief als een schouderklopje. Met een goed gevoel wakker worden was nog nooit zó simpel.

Shine is bedoeld voor Millenials die continu over hun werk en life decisions nadenken. Een probleem dat de oprichters Naomi Hirabayashi en Marah Lidey met behulp van de app willen verhelpen. “Social media laat vaak alleen de highlights van het leven van vrienden en celebs zien en dat bezorgt ons alleen maar extra spanning”, vertellen de twee aan nieuwssite Mashable. Er zijn artikelen, boeken en prijzige therapieën die je kunnen helpen om positiever in het leven staan, maar niets werkt zo goed als een blijk van waardering, legt Marah uit.

De bemoedigende en vriendelijke berichtjes worden dagelijks om 08:30 uur verzonden ? aangepast aan de tijdzone van de gebruiker. Maar dat is niet het enige: iedere dag heeft ook nog een ander thema met daaraan gekoppeld een gerelateerd artikel. Op deze manier willen Naomi en Marah de gebruikers van Shine aanmoedigen om zelfverzekerder en productiever in het leven te staan. Wij zijn fan!

Simpele tips om nóg knapper wakker te worden >>

Laatste nieuws

Zie ook