Dit zegt de kleur lippenstift die je voor een date kiest over je

Voordat je de deur uitgaat grijp je meestal naar je favoriete kleur lippenstift toch? Hoe simpel deze beslissing ook lijkt, er zit een hele theorie ac

Lees ook

Lees en leer.

Als je je klaarmaakt voor een date grijp je meestal naar je favoriete kleur lippenstift toch? Het lijkt een simpele beslissing, maar er zit een hele theorie achter. De kleur lippenstift die je kiest zegt namelijk heel veel over je persoonlijkheid.

lippenstift persoonlijkheid make-up

Rood en dieppaarse kleuren
Je bent zelfverzekerd, assertief en zelfbewust met een ondeugend randje. Je bent niet bang om de aandacht naar je toe te trekken en je hebt een uniek gevoel voor stijl.

Koraalrood en oranje
Voor jou is het glas altijd halfvol. Je bent experimenteel en soms een heel klein beetje wispelturig.

Roze en paarse tinten
Je bent empathisch en ambitieus tegelijk en je speelt graag op safe als het gaat om het maken van belangrijke beslissingen.

Bruin en taupe
Je bent kalm en betrouwbaar en je voelt een romantische nostalgie voor het verleden. Verder ben je een sterk persoon en je bent niet bang om je krachten te gebruiken.

Nude tinten
Mensen die denken dat je verlegen bent, kennen je nog niet zo goed. In feite ben je een evenwichtige en rustige allemansvriend. Mensen komen vaak naar je toe voor advies.

[sm-product-feed id=”34700″]

Deze 6 dingen maken je direct aantrekkelijker >>

Laatste nieuws

Zie ook