Zoveel kost het om in het appartement van je favo seriepersonage te wonen

Altijd al in Monica’s schitterende appartement willen wonen? The New York Post deed onderzoek naar de prijzen jouw favoriete TV appartementen.

Lees ook

Willen we weten!

Altijd al in het schitterende appartement van Monica uit Friends willen wonen? The New York Post deed onderzoek naar de prijzen van onze favoriete tv-appartementen. Wij zetten ze voor je op een rij.

1/ Carrie’s appartement in Sex and the City
Onze favoriete, obsessieve shoe collector Carrie Bradshaw betaalde destijds slechts 500 euro voor haar huurappartement op 245 E. 73 St. in Manhattan. Geen wonder dat ze nooit wilde verhuizen…

appartement favoriete tv serie  carrie bradshaw sex and the cityHelaas is het eenkamerappartement inclusief de welbekende walk-in-closet inmiddels iets duurder geworden: de etagewoning kost nu zo’n 3000 euro per maand.

2/ Het appartement uit How I met your mother
Het tweekamerappartement waar zo ongeveer de hele cast in huist (met uitzondering van Barney) is gelegen in een pand in New York City’s Upper West Side. Het gebouw is momenteel eigendom van The Manhattan Country School, maar de huurprijzen van vergelijkbare appartementen in de omgeving liggen tussen de 2.000 en 2.600 euro.

appartement-favoriete-tv-serie-how-i-met-your-mother

3/ Monica’s immens grote appartement uit Friends
Naast Chandler en Joey’s mini-appartement bevindt zich de gigantische loft waar Monica en Rachel wonen. Monica erfde het uitgestrekte appartement in Manhattan’s West Village 90 Bedfort St. van haar grootmoeder. Lucky girl…

appartement favoriete tv serie friends monica rachel chandler joeyGeïnteresseerd in het stulpje gelegen in Bedfort St.? Dan moet je zeker 3.500 euro per maand neertellen. Is dat iets boven je budget? Geen zorgen: voor zo’n 2.600 euro per maand huur je het appartement van Chandler en Joey.

4/ De knusse villa van Lorelai uit Gilmore Girls
Het achterhalen van de prijs van deze woning was iets lastiger, omdat Stars Hollow in feite niet bestaat. In de omgeving van Washington (Connecticut), waar de show deels is opgenomen, kosten huizen van vergelijkbare grootte tussen de 350.000 en 875.000 euro. Het huis van Lorelai’s ouders Richard en Emily in Hartford (Connecticut) is helemaal niet veel duurder. Hun uitgestrekte pastorie inclusief poolhouse zou miljoenen kosten, maar soortgelijke huizen gaan weg voor ongeveer 219.000 euro. Helaas zijn de pool parties met Logan niet inbegrepen… #snik

appartement favoriete tv serie gilmore girls

Re-watchen van oude tv-series geeft mentale boost >>

Laatste nieuws

Zie ook