Dit wil je écht doen op Bevrijdingsdag

De leukste dingen voor jou op een rij om Bevrijdingsdag te vieren!

VRIJHEID!

BUNNIK
Mumbai Color Festival
Wil je jouw vrijheid dit jaar goed vieren? Het Mumbai Color Festival is een explosie van kleuren. Haal de Picasso in jezelf naar boven en beschilder je beste maatjes. Celebrate your freedom in colour!

AMSTERDAM
Amsterdam Kookt
Fijne drankjes en knappe gerechten: van 5 t/m 8 mei verandert het plein rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam in een bruisend openluchtrestaurant. Foodtrucks waar je u tegen zegt, een bier- en wijnplein én een photobooth! Who doesn’t love that? Tijdens dit fijne evenement kun je ook genieten van liveoptredens. Waar wacht je op?

DEN HAAG
Bevrijdingsfestival
Ja-ha! Sunnery James & Ryan Marciano gaan te gekke deuntjes draaien op het krankzinnige podium van het bevrijdingsfestival in Den Haag. Naast deze dj-sensatie zijn er ook tal van andere spectaculaire namen. Toegang is gratis!

AMSTERDAM
Vrijland Festival
Met de heerlijke zon die ons te wachten staat, móeten de voetjes wel in het zand. Amsterdam Roest organiseert samen met Blijburg aan Zee en Disco Dolly het leukste bevrijdingsfestival op Amsterdamse bodem. Met de lekkerste deuntjes word je haast gedwongen om je haren los te gooien!

AMSTERDAM
RaagMala Suite
Heerlijk wegzakken in een zitzak met fijne muziek? Ga dan morgen naar Pllek voor dit ligconcert. Wat je daarbij moet voorstellen? Prikkeling van al je zintuigen en ondertussen lekker dromen over verre landen en mooie herinneringen. Wij zijn benieuwd!

AMSTERDAM
Anne
Een reis door het leven van Anne Frank gebaseerd op haar dagboeken en de archieven van de familie. Speciaal voor de voorstelling heeft Theater Amsterdam een levensgroot decor gebouwd – beloofd: een ware sensatie. Met een inleiding van niemand minder dan Jeroen Krabbé.

DEN BOSCH
Losjes
In het zuiden gaan de voetjes van de vloer bij Losjes. De kaarten waren in no time uitverkocht, daarom zijn er extra tickets beschikbaar aan de deur. Het feestje begint in een puik warehouse en daarna gaat het lekker door in de zon.

ZWOLLE
Dance4Liberation
Het grootste bevrijdingsfestival van Nederland met twee waanzinnige stages. Na het succes van voorgaande jaren wordt het dit jaar groter dan ooit. De beste EDM- en houseartiesten zullen er zijn om samen met jou de vrijheid te vieren.

9 dingen die je in mei écht wilt doen >>

Laatste nieuws