Die leuke vakantiewoning vind je hier

Met meer dan 8 miljoen vakantiewoningen en 150.000 bestemmingen wereldwijd is Tripping.com de grootste vakantiewoning zoekmachine die er bestaat. 

Lees ook

Boeken maar!

Op zoek naar een gezellige vakantiewoning? Dan klik je waarschijnlijk wat rond op websites als HomeAway, Airbnb en TripAdvisor. Niet meer nodig! Er is namelijk een website die meer vacation rentals aanbiedt dan deze drie bij elkaar: Tripping. De website werkt samen met tientallen andere verhuurbedrijven (waaronder dus HomeAway, Airbnb en TripAdvisor), waardoor je met één druk op de knop een overzicht krijgt van alle beschikbare accommodaties.

Het enige wat je hoeft te doen is de bestemming plus data intypen in de zoekmachine; de website doet de rest. Wil je de zoekresultaten verfijnen? Je kunt gemakkelijk filteren op prijsklasse, het aantal mensen dat op de locatie zal verblijven en de gewenste voorzieningen, zoals een zwembad, balkon, internet en airconditioning.

Bonus: reizigers kunnen dankzij de prijsvergelijkingen zo’n 18 procent op hun verblijfkosten besparen! “Being able to offer transparency for travelers and save them money and time, that’s our mission”, zo vertelt Jen O’Neal, co-founder en CEO van Tripping. En die missie slaagt aardig: met 8 miljoen vakantiewoningen en 150.000 bestemmingen wereldwijd is Tripping de grootste zoekmachine voor vakantiewoningen die er bestaat.

7 manieren om als een echte local te reizen >>

 

Laatste nieuws

Zie ook