Dit hotel doet in verhalen voor het slapen

Welterusten! Vergeet roomservice. De foto van de telefoon ging vreselijk viral. Maar wat gebéurde er toen Steve het nummer belde? Het weerhoudt 

Lees ook

Welterusten!

Vergeet roomservice. Er is nu een hotel waar je ‘bedtime stories’ kunt bestellen. Echt, het is ALLES wat je verwacht, maar dan nog COOLER. Denk een retro telefoon met belinstructies: ‘Dial 68 for Bedtime Stories’.

De foto van de telefoon ging vreselijk viral. Hij werd gepost door Steve vanuit het MOXY Phoenix Tempe hotel (eigendom van Marriott). Hij was zo verbaasd over de unieke service dat-ie hem DIRECT uitprobeerde.
Maar wat gebéurde er toen Steve het nummer belde? In plaats van een fantastische bedtime story kreeg hij een ingesproken bericht: ‘OH! Someone must have had writer’s block because we don’t have a story for you’. Het bleek een teaser voor de service die binnenkort beschikbaar zal zijn, maar wat een domper!

Het weerhoudt ons er niet van om te fantaseren over hoe ge-wel-dig het zou zijn om per telefoon een heerlijk verhaaltje voor het slapen te horen. En dan zetten we hem op de luidspreker, zodat we langzaam in slaap kunnen sussen…

In deze toffe transparante tent kun jij slapen onder de sterren >>

Laatste nieuws

Zie ook