Bij deze Koningsdagfeestjes wil je zijn!

Agenda in de aanslag! AMSTERDAM

Lees ook

Agenda in de aanslag!

AMSTERDAM
Roest: disco D’Orange
Wie houdt er niet van een verkleedpartijtje? Op Koningsdag kun jij je beste bikini of ÜBERgoeie vintage look uit de kast trekken, de stadsdrukte ontvluchten en met je blote voeten in het zand stappen bij Roest. Met lekkere muziek van live bandjes kun je niet anders dan je haren losgooien!

AMSTERDAM
Bakermat & Friends
Je hebt nog nooit zo lekker gedanst op Station Sloterdijk, want dit is de plek waar Bakermat een oranjefeestje geeft. Een uitgelezen kans om hem te zien voordat-ie weer op tour gaat. De line-up is door hem zelf opgesteld, dus dat belooft wat!

ROTTERDAM
Kralingse Bos Festival
Alweer de derde editie en nóg groter dan voorgaande jaren. Verwacht: je wildste fantasie, maar dan NOG iets gekker. Met meerdere stages, een dikke line-up en een breed muzikaal aanbod: house tot hiphop ? van eigen bodem en internationaal. En dit is dé plek waar je een dansje kunt wagen met enorm goed uitzicht.

AMSTERDAM | ‘S-HERTOGENBOSCH | GRONINGEN
Kingsland Festival
Een line-up van koninklijk niveau, met internationale supersterren die de állerbeste deuntjes draaien. Denk aan grote namen als Axwell, Dimitri Vegas, Swedish House Mafia, Afrojack, Martin Garrix etc. Het festivalwalhalla strijkt neer op maar liefs drie (!) locaties: Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Groningen.

UTRECHT
Kingshouse Festival
Heerlijke Koningsdag in hartje Nederland waar je je kunt onderdompelen in een mekka van house en eclectische muziek. De gekmakende beats knallen op dit fantastische feestje over de in- en outdoor stages.

AMSTERDAM | EINDHOVEN | ROTTERDAM
The Flying Dutch Festival
De állerbeste Nederlandse dj’s vliegen per helikopter heen en weer tussen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. En dan hebben we het over grootheden als Tiësto, Armin van Buuren, Hardwell en Martin Garrix. Dit kan niet anders dan een WAANZINNIG feestje worden.

AMSTERDAM
Nassau festival
Deze killer medley van bekende feestjes zoals STRAF_WERK en Reaktor wordt de perfecte rave voor échte party people. Met meer dan twintig (!) artiesten verspreid over VIER area’s. Het is de eerste editie, maar we durven nu al te voorspellen dat het dak eraf zal vliegen.

ALKMAAR
SLAM! Kings of Tomorrow
Ja-ha! Naast grote namen als Martin Garrix, Sunnery James en Kris Kross Amsterdam staat er ook enorm veel aanstormend talent op het wereldpodium van SLAM. Het thema ‘Kings of Tomorrow’ spreekt letterlijk boekdelen.

Laatste nieuws

Zie ook