7 redenen waarom we verliefd zijn op Jon Snow

En waarom-ie dus écht niet dood mag en MOET leven. Game of Thrones dropte gister een MEGAbom, want in de nieuwste teaser van GOT zien we Jon Snow (K

Lees ook

En waarom-ie dus écht niet dood mag en MOET leven.

Game of Thrones dropte gister een MEGAbom, want in de nieuwste teaser van GOT zien we Jon Snow (Keith Harington) als lijk. Nééhéé! Dat mag en kan niet waar zijn. Nu weet je het natuurlijk nooit bij Game of Thrones, dus er is nog hoop. Misschien krijgt Jon Snow wel een tweede leven, herrijst-ie uit de as of reïncarneert-ie als “white walker”. Hoe dan ook, voor de zekerheid zetten wij op een rij waarom we Jon Snow graag als vriend zouden willen en waarom-ie dus moet blijven. Dank voor het lezen, Game of Thrones.

Everybody loves the underdog
En de underdog is HOT. Veel hotter dan de gladde en Ken-look-a-like Jamie.

Jon heeft principes
En daar komt-ie voor op. Hij zou het dus niet in z’n hoofd halen om het uit te maken via Whatsapp of je een week te laten wachten voordat hij je op koffiedate vraagt na die eerste spetterende, spontane ontmoeting. En ja, gast die dat op DIT moment doet bij onze megaknappe collega en vriendin, het is inderdaad een hint. You snooze, you looze, my friend. We hebben niet eeuwig de tijd.

Die woeste krullen!
En nee, die bindt-ie niet in een hipsterknot. Gewoon lekker wild laten bungelen.

Jon maakt het beste van de situatie
Hij pakt dus ook niet zomaar z’n spullen als het servies door de kamer vliegt. Hij zal proberen je te begrijpen, de situatie objectief te bekijken en het beste ervan te maken.

Z’n sixpack
Jaaaaaa, flauw, flauw en wel heel oppervlakkig. Hij is geen stuk vlees. Weten we. Maar meiden, je kunt doen alsof van niet, maar een man met zo’n sixpack schop je niet uit bed toch?

Hij is een zacht en hard eitje tegelijk
Hij is romantisch, attent, lief, zorgzaam, maar tough as hell, neemt het voortouw en is soms een beetje bad. Want té lief vinden we saai. Sorry to break it to you guys. Een beetje bad guy zijn mag. Als-ie af en toe maar een deur openhoudt en je een paar Prada’s cadeau doet. Met grote strik.

Het is een interessante tafelgast
Wil je je vermaken tijdens dat duffe etentje met je oom en tante dan moet je Jon vooral meenemen. Kijk maar.

Blijf Jon!

Laatste nieuws

Zie ook