In drie simpele stappen een stralende huid

Als nóóit tevoren! Ze zeggen dat als je van binnen straalt, het ook aan de buitenkant te zien is. 1/ Hydrateren kun je nooit genoeg Laten we bij

Als nóóit tevoren!

Ze zeggen dat als je van binnen straalt, het ook aan de buitenkant te zien is. Héél fijn natuurlijk, maar het neemt niet weg dat er genoeg dagen zijn dat je huid het te flink te verduren heeft. Denk aan overuren, slaapgebrek of stress. Gelukkig laten deze beautyrituelen je huid in no time weer prachtig stralen.

1/ Hydrateren kun je nooit genoeg
Laten we bij de basics beginnen. Water, water en nóg meer water – tot wel 8 glazen per dag! Door je lichaam constant te hydrateren spoel je alle gifstoffen weg, en dat zie je terug in een fris uitziende huid. Vergeet daarnaast ook niet genoeg fruit en groente te eten; vitame C is heel belangrijk voor het herstel van je huid.

2/ Reinigen. Altijd. Elke dag.
Wees op dit vlak streng voor jezelf en reinig iedere dag je huid minstens twee keer: ’s ochtends en ’s avonds. Één keertje vergeten is niet zo erg, maar probeer het 99% van de tijd echt te doen. Zodra je een keer overslaat, merk je het al aan onzuiverheden als puistjes, plekjes of gevoeligheid. Wees wel voorzichtig met wat je op je gezicht smeert. Het best kun je natuurlijke producten gebruiken en heftige ingrediënten vermijden. Ook belangrijk om je huid schoon te houden: kom niet met vieze handen aan je gezicht.

3/ Regelmatig pamperen
Netflix aan, voeten nog net niet op tafel… Als je in een relaxte bui bent, aarzel dan niet om je huid te belonen met een gezichtsmasker. En nee, geen gemodder met kwastjes, maar een masker dat je héél simpel uitvouwt en heerlijk op je gezicht legt. Favoriet op de Marie Claire redactie: Starskin After Party Mask™ – goed voor de weekenden. Ook heerlijk: Glowstar™ peeling puff – een schuimende peeling die dode huidcellen wegspoelt en je huid doet stralen.

Deze beautytrend doet je puffy face verdwijnen als sneeuw voor de zon >>

Laatste nieuws