Binnenkort kun je in Versailles overnachten

Au revoir, sneu hotel! Binnenkort kun je tijdens een bezoek namelijk overnachten in het Paleis van Versailles. Bonjour Franse luxe! 

Lees ook

Deux suites, si’l vous plait.

Au revoir, sneu hotel! Binnenkort kun je tijdens een bezoek aan Frankrijk namelijk slapen in het weelderige Paleis van Versailles. Yep, daarmee bedoelen we inderdaad het riante stulpje van Lodewijk XIV en Marie Antoinette.

In 2018 zullen drie gebouwen van de historische luxe speeltuin worden omgetoverd tot een hotel en restaurant, zo meldt The Wall Street Journal onlangs. Bonjour luxe!

Lov Hotel Collection, een Franse luxe-hotelgroep, zal een deel van het paleis transformeren in een 20 kamers tellende oase inclusief spa, zwembad en uitzicht op de schitterende, beroemde tuinen.

Maar dat niet alleen. De wereldbefaamde chef-kok Alain Ducasse, goed voor drie Michelinsterren, zal een aanliggend restaurant runnen, zo laat Eater, een bekende food news and dining guide weten.

Alhoewel het paleis niet bepaald een “off-the-beaten-path” plek is om te verblijven, is het Versailles-hotel een unieke kans om te slapen in een iconisch stukje Franse geschiedenis.

Over het prijskaartje is nog niets bekend, maar één ding is zeker: een nacht in dit traditioneel 18-eeuws kasteel is het meer dan waard!

Bon voyage!

paleis versailles hotel kasteel overnachtenpaleis versailles kasteel overnachten slapenpaleis versailles hotel overnachten kasteel

Dít is het állermooiste luxury hotel ter wereld >> 

Laatste nieuws

Zie ook