GEZOCHT: sprankelende Marie Claire-lezeressen!

KOM JE LANGS OP DE REDACTIE? Voor een inspirerend vragenuurtje op woensdag 20 en vrijdag 22 april aanstaande zijn we op zoek naar lezeressen die met

Lees ook

KOM JE LANGS OP DE REDACTIE?

Voor een inspirerend vragenuurtje op woensdag 20 en vrijdag 22 april aanstaande zijn we op zoek naar lezeressen die met ons willen discussiëren en brainstormen. Wil je jouw mode- en beeldideeën delen? En je mening over Marie Claire geven? Dan zoeken we jou! Het vragenuurtje is vanaf 14 uur bij ons op de redactie, met een heerlijk hapje en drankje. Én je gaat naar huis met een leuke goodiebag.

Er is maar één voorwaarde: je moet Marie Claire goed kennen, want dat is hét onderwerp van de bijeenkomst.

Wat vind jij van Marie Claire?

Wie? Sprankelende ladies die van kletsen houden, tussen de 28 en 39 jaar zijn, wonen in de Randstad of een grote Nederlandse stad en bij voorkeur hoogopgeleid zijn.

Wat? Een gezellige en inspirerende bijeenkomst om over Marie Claire te kletsen.

Waar? Bij ons op de redactie: Rietlandpark 351 in Amsterdam.

Wanneer? Woensdag 20 april en vrijdag 22 april vanaf 14 uur.

Waarom? Omdat jouw feedback voor Marie Claire heel belangrijk is en omdat dit je kans is om jouw goudeerlijke mening met ons te delen.

Voel jij je aangesproken en heb je een plekje in je overvolle agenda? Mail snel je naam, leeftijd, woonplaats, beroep/opleiding en of je abonnee bent van Marie Claire naar [email protected] o.v.v. Vragenuurtje.
Hope to see you soon!

Laatste nieuws

Zie ook