Dít zijn de meest populaire reisbestemmingen volgens Instagram

Er zijn reisbestemmingen die iedereen op zijn travel list heeft staan. Maar welke zijn het populairst? Dit zijn de most tagged locations volgens Insta

Lees ook

Your vacation awaits. 

Van oude tempels en prachtige parken tot moderne staaltjes techniek. Er zijn plekken die iedereen op zijn travel must-see list heeft staan. Maar welke reisbestemmingen zijn het meest populair? Refinery29 onderzocht de most tagged locations op Instagram en stelde een lijstje op van de plekken waar de meeste foto’s worden gemaakt.

Hoewel er enkele voorspelbare toeristische trekpleisters in staan, heeft de lijst ons zeker verrast. The countdown begins.

10/ Golden Gate Bridge, San Francisco
’s Werelds bekendste brug blijft een van de favorieten.

9/ Park Güell, Barcelona
Een must-see in de op één na grootste stad van Spanje. Park Güell barst van de toeristen die het werk van de beroemde architect Antoni Gaudí met eigen ogen willen bewonderen.

8/ Vondelpark, Amsterdam
Hoewel Amsterdam vooral bekendstaat om zijn prachtige grachtenpanden (en vrije cultuur…), is het Vondelpark ook erg geliefd. Hollandse trots!

7/ Parque Ibirapuera, São Paulo
Parque Ibirapurea is favoriet van veel fitness enthusiasts die hun work-out maar al te graag op camera vastleggen. Ben je niet zo sportief? Geen zorgen. Je hoeft niet deel te nemen aan alle activiteiten om van de energie te kunnen genieten.

6/ ?stiklal Caddesi, Istanbul
Deze meer dan 3 kilometer lange straat wordt ook wel de Kalverstraat van Istanbul genoemd. Alhoewel ?stiklal Caddesi vooral populair is vanwege zijn enorme scala aan winkels, nemen toeristen vaak de tijd om een selfie te nemen met een van de vele katten die er ronddwalen.

5/ Dodger Stadium, Los Angeles
Je hoeft niet van honkbal te houden om dit prachtige stadion te kunnen waarderen.

4/ Het Rode Plein, Moskou
No explanation needed. De architectuur van het plein is bijzonder fotogeniek en heeft een rijke geschiedenis: het mausoleum van Lenin staat er, evenals de kathedralen en paleizen van het Kremlin.

reisbestemmingen

3/ Eiffeltoren, Parijs
Yep, Parijs is zeker een must-see. De beroemde carrousel en de Eiffeltoren behoren tot de most snapped pictures op Instagram.

2/ Tower Bridge, Londen
Geen trip naar Londen is compleet zonder een foto van de iconische Tower Bridge.

1/ Times Square, New York
Bright lights, big city. Het is geen verrassing dat Times Square de meest gefotografeerde plek ter wereld is. Retourtje New York, anyone?

Welke bestemmingen staan er op jouw bucket list?

Dít zijn de reisbestemmingen voor 2016 >> 

Laatste nieuws

Zie ook