Ging Girls’ Hannah deze keer écht te ver?

Het internet gaat los. We love Hannah. De media zijn in rep en roer. Heb jij de aflevering al gezien? Lena is sowieso niet vies van wat naakth

Het internet gaat los.

We love Hannah. Laten we daarmee beginnen. Maar het internet is op dit moment iets minder blij met Miss Horvath. In de laatste aflevering blijkt ze namelijk iets nogal shocking te hebben gedaan. We geven je een heads up, want hier volgt een spoiler. Klik dus weg nu het nog kan. Hannah, gespeeld door Lena Dunham, heeft haar vagina aan de wereld getoond, full frontal. Ze flashte haar goods net als Sharon Stone in Basic instinct. Oeps.

De media zijn in rep en roer. Ging ze deze keer écht te ver? De reden dat het volk woest is, is – behalve dat een vagina niet op de beeldbuis hoort – dat ze haar edele delen gebruikt om iets gedaan te krijgen op haar werk (op school dus). En dat is obviously not the way to go. Een kleine recap: Hannah wordt bij de directeur op het matje geroepen om haar vreemde manier van lesgeven uit te leggen. Wanneer het niet loopt zoals ze had gehoopt, gooit ze haar vagina in de strijd om de directeur de mond te snoeren of in elk geval in shock achter te laten. Achteraf vindt ze haar gedrag ook nog sterk en is ze trots dat ze haar vrouwelijke kracht heeft gebruikt om iets gedaan te krijgen op kantoor. Ze vertelt het zelfs vol trots aan haar vriendje, die vol afkeer reageert.

Heb jij de aflevering al gezien? Wat vind je ervan? Laat het ons weten op FB!

Lena is sowieso niet vies van wat naaktheid op z’n tijd. Zo postte ze al eerder een pikante foto op instagram zoals je in onderstaand filmpje kunt zien:

Is deze fantastische serie jouw nieuwe Netflix-verslaving?

Laatste nieuws