Een powernap is goed voor je seksleven

Je komt thuis van werk en je hebt nauwelijks de energie om erop uit te gaan met je vrienden, laat staan dat je tijd hebt voor een Netflix and chill me

Lees ook

Schat, vandaag niet… ik ben zo moe!

Je komt thuis van je werk en je hebt nauwelijks nog energie om op pad te gaan met je vrienden, laat staan dat je tijd hebt voor een Netflix-chill-avond met je liefje. Grote kans dat je altijd maar druk, druk, druk bent – een enorme knauw voor je seksleven!

Maar wat nou als je dit probleem met één simpele truc kunt verhelpen? Iedere dag 20 minuten powernappen geeft je seksleven een enorme boost!

Uit onderzoek blijkt dat strategische powernaps (niet langer dan 20 minuten) je alerter maken en meer energie geven, waardoor je een stuk frisser wakker wordt. En dat niet alleen: een body and mind recharge zorgt voor een sensuele drive die je perfect kunt gebruiken om je seksleven wat extra spice te geven. 

Het is wel belangrijk dat je de 20 minuten aanhoudt; als je te lang slaapt, bereidt je lichaam zich voor op een diepe slaap, waardoor je juist met een duf gevoel wakker wordt. En dat is niet zo sexy.

Even een uiltje knappen dus!

Meer slaap, meer seks >>

Laatste nieuws

Zie ook