NEE! Het raketijsje verdwijnt!

Wij treuren. Herinneringen tot járen terug hebben we aan het Raketijsje. Update 25/03 Het blijkt om een 1 april grap te gaan. Geen geld OLA li

Lees ook

Wij treuren.

Herinneringen tot járen terug hebben we aan het Raketijsje. De welbekende Raket met de overheerlijke smaken van frambozen, ananas en oranje sinaasappelsiroop gaat ons helaas verlaten. Het oeroude OLA-ijsje verdwijnt binnenkort uit de winkels.

Update 25/03
Het blijkt om een 1 april grap te gaan. Godzijdank. Het raketijsje blijft. Wat een grapjas, die OLA-fabrikant….

Geen geld
OLA liet weten ‘uit productionele en budgettaire overwegingen, wereldwijd het ijsmerkenportfolio te moeten stroomlijnen’. En hoewel het ijsje razend populair is in ons kikkerlandje, is het veel minder populair in andere landen. Hierdoor valt de Raket buiten de boot en zal-ie vanaf mei niet langer verkrijgbaar zijn. OLA heeft wereldwijd 450 verschillende ijsjes en het aanbod wordt nu teruggeschroefd naar 90. Alleen de wereldfavorieten blijven bestaan.

Het schrappen van het meest gelikte waterijsje betreurt OLA zelf ook. Maar ze zien ook nieuwe kansen: “Dat er in de nieuwe strategie geen plek meer is voor de Raket betreuren wij enorm. Het was toch al ruim vijftig jaar het meest gelikte waterijsje van Nederland. Maar tegelijkertijd kijken we ernaar uit om Nederland bekend te maken met het nieuwe assortiment”, aldus Madelon van der Tol, Marketing Director Ice Cream van OLA. Toch hebben wij nog even tijd nodig om te treuren.

Laatste nieuws

Zie ook