Goed nieuws! Na je 30ste wordt het leven AWESOME

Je telt je laatste dagen als twintiger af en bent je voor aan het bereiden als dertiger.

Lees ook

Maar, echt!

Man, wat vliegt de tijd. Alsof het gisteren was dat je 20 kaarsjes hebt uitgeblazen. En nu ben je aan het aftellen naar het begin van je leven als dertiger. Maar, echt waar: dit is het ALLERLAATSTE waar jij je zorgen om hoeft te maken.

Voor een Brits onderzoek werd aan 2000 participanten gevraagd wanneer zij het gelukkigst, gezondst en rijkst waren. Wat bleek? De pieken en successen lagen vooral rond hun dertigste en veertigste. Hieronder een overzicht van de GOLDEN YEARS die nog voor je in het verschiet liggen >>

30 – SUPERGEZOND 
Je denkt verantwoordelijker na: heeft mijn levensstijl gevolgen voor mijn gezondheid? Moet ik misschien wat meer slapen en minder drinken? Subtiele signalen van je lichaam maken dat je wel twee keer nadenkt voor je die pizza of burger bestelt. Tóch maar even naar de sportschool dan, een uurtje eerder naar bed? Maar niet vergeten: dat glaasje wijn op z’n tijd is óók gezond.

31 – ZELFVERZEKERD OVER JE LICHAAM
Tegen de tijd dat je de dertig gepasseerd bent, heb je geleerd om van je lichaam te houden – en weet je dat het veel te veel energie kost om je daar nog druk over te maken. Je weet inmiddels welke dingen je écht belangrijk vindt en dat gezondheid iets is om dankbaar voor te zijn.

32 – BESTE SEKS + WARE LIEFDE
Je voelt je kiplekker en staat ervoor open om te experimenteren tussen de lakens. Je bent op een leeftijd dat je beseft dat je niets te verliezen hebt en dat je helemaal prima bent zoals je bent. Dat je zo lekker in je vel zit, merken mensen om je heen dat ook, zo ook die potentiële geliefde.

38 – CARRIÈRESUCCES
Weet je nog dat je vroeger dacht dat je BELACHELIJK succesvol zou worden voor je dertigste? Tel daar maar acht jaar bij op. Het komt. Écht.

39 – OP JE GELUKKIGST
Alles waar jij je voorheen druk om maakte, valt op z’n plek. En zo niet, dan heb je iets om naar uit te kijken.

40 – TEVREDEN OVER JE RELATIE
De turbulente liefdesperikelen uit je twenties en thirties kun je eindelijk gedrag zeggen. Je zit in beduidend relaxter vaarwater en weet je partner alleen nog maar meer te waarderen.

42 – DROOMSALARIS
You’ve made it. Soort van. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoe hoog jij de lat hebt gelegd, maar de meeste mensen zijn rond deze leeftijd enorm in hun nopjes over hun loonstrookje.

47 – HET KAN NIET OP!
Qua inkomen heeft je carrière z’n piek bereikt. Hoera! Als je verstandig bent, zet je in elk geval een mooi sommetje op je spaarrekening ? en verwen je jezelf met een mooie tas, jas of ring.

Kortom: genoeg om naar uit te kijken!

Ben jij een typische dertiger? >>

 

Laatste nieuws

Zie ook