Vrouwen met een goeie kont zijn slimmer

Uit recente studies van The University of Oxford is er gebleken dat dames met een goed achterwerk slimmer én gezonder zijn.

Lees ook

Zegt de wetenschap.

Schenk de champagne in en hef je glas als je méga goeie billen hebt. Uit recente studies van de University of Oxford is gebleken dat dames met een goed achterwerk slimmer én gezonder zijn. Mocht je ooit een excuus nodig hebben om nog een stuk chocola te eten, dan heb je het hierbij gevonden.

Van de 16.000 vrouwen die meededen aan het onderzoek, bleken degenen met een groter dan gemiddelde derrière niet alleen intelligenter, maar ook beter bestand tegen chronische kwaaltjes. Hoofdonderzoeker professor Konstantinos Manolopoulos verklaart: “The idea that body fat distribution is important to health has been known for some time. However, it is only very recently that thigh fat and a large hip circumference have been shown to promote health.”

Ook toont de studie aan dat de J.Lo’s onder ons een lager cholesterol- en glucosegehalte hebben en een hoger niveau aan omega-3-vetzuren. En als klap op de vuurpijl blijkt vetweefsel rondom de billen ook hart en vaatziekten te voorkomen.

giphyKortom: een beetje junk in your trunk is ronduit een goede zaak.

Zo krijg je billen en dijen als Beyoncé >>

Laatste nieuws

Zie ook