Netflix zoekt Instagram-talent

Droombaan alert: kiekjes schieten op poplaire Netflix set voor kneiterveel geld

Lees ook

Filter erop en klaar.

De toch al goddelijke status van Netflix is zojuist nóg beter geworden. Gave kiekjes maken en ook nog eens retegoed betaald worden? Dan moet je als de wiedeweerga bij Netflix gaan solliciteren. Ze zijn namelijk op zoek naar mensen die voor 2000 (!) dollar per week de hele wereld over willen reizen om Instagram-plaatjes te maken. Je hoort het goed: gewoon een beetje lopen Insta-hipsteren op de sets van coole films en series.

Netflix en Instagram zoeken natuurtalenten die waanzinnig goed zijn in instagrammen, oftewel ‘Grammasters’ – denk aan: de perfecte filter, hoek, hashtags et cetera. Fluitje van een cent, toch? En als klap op de vuurpijl is het nog makkelijker om te solliciteren. Alleen even drie van je beste foto’s op Instagram taggen met #grammasters3 (voor 6 maart) en wie weet loop jij binnenkort op de set van House of Cards.

Zeg alleen niet meteen je baan op, want er is één minpunt: het is geen fulltimebaan – Netflix en Instagram betalen je 4000 dollar voor twee weken. Wat ook niet erg is, aangezien je door Europa en het Midden-Oosten reist naar sets van populaire Netflix-series en -films. Natuurlijk ook op kosten van je fijne baas. Zullen we maar gelijk beginnen met taggen?

Deze Netflix-hack is GENIAAL!>>

 

Laatste nieuws

Zie ook