Dé perfecte lingerie voor ieder figuur

Dé perfecte lingerie voor ieder figuur

Lees ook

Perfect fit.

Je voelt je kiplekker en bent niet te stoppen. Het geheim? Een WAANZINNIG goed lingeriesetje – we know, niemand ziet het, maar jij voelt het en dat is het állerbelangrijkst. Ja echt, stylish lingerie kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven.

Draag je een mooie beha in de juiste maat, dan komen jouw vormen nog beter uit. Toch blijkt uit onderzoek dat slecht 30% van de vrouwen de juiste behamaat draagt. Reden om als een wiederweerga onderstaande lingerietips te lezen >>

Ben jij een appel of een peer?
Als je weet wat voor lichaamsvorm je hebt, is het makkelijker om je sterke punten te accentueren en minpuntjes te verdoezelen.

/ Peerfiguur
Fijne brede heupen en vrij smalle schouders? Kies dan een beha die veel steun biedt, je borsten lift en ze een beetje naar buiten duwt. Zo lijkt je bovenlichaam breder en creëer je optisch een taille. Ga voor een string of rioslip, die is hoger uitgesneden dan een shortje waardoor je benen langer en slanker lijken. Daarnaast brengen de smallere zijkanten van de slip je heupen in balans met de breedte van je schouders.

/ Appelfiguur
Weelderige rondingen waar je trots op bent? Speel met verticale lijnen en stevige stoffen, zo worden je vormen geaccentueerd. Wij raden een goeie body aan die wat strakker zit en alles fijntjes ‘op z’n plek’ zet. Voor een elegant Marilyn Monroe-silhouet.

/ Zandloperfiguur
Komt je zandloperfiguur niet tot z’n recht door vollere borsten of een rechte taille? Een beha met een stevige ondercup kan het evenwicht herstellen. Een zijstukje in de cup brengt het borstweefsel van onder de oksel naar binnen en zorgt zo voor een perfecte taille.

Het perfecte lingeriesetje is natuurlijk een compliment waard (op z’n minst van je vriend). En omdat het gisteren nationale complimentendag is, zijn wij eigenlijk wel benieuwd hoe jij reageert op een complimentje. Bloos je, geef je jezelf een schouderklopje of gaan je tenen er spontaan van kronkelen? Doe HIER de test en kijk wat voor complimententype jij bent, en wie weet win jij wel een supersexy lingeriesetje. *knipoog*

Schermafbeelding 2016-03-02 om 10.56.26

Laatste nieuws

Zie ook