Dit zegt je vingerafdruk over je

Ze zeggen weleens dat je handen je ziel weerspiegelen.

Lees ook

Volgens de wetenschap.

Ze zeggen weleens dat je handen je ziel weerspiegelen. Klinkt als een mythe, maar wat blijkt? De netwerken van fijne lijnen op je vingertoppen kunnen wel degelijk veel zeggen over je persoonlijkheid. Handlezers wisten dit natuurlijk allang, maar nu hebben ook de mannen in witte jassen dit ontdekt. Zij deden onderzoek naar vingerafdrukken in relatie tot gedrags- en psychoanalytische aspecten en stelden het volgende vast. >>

vingerafdruk

/ Horizontale lijnen
Zijn de lijnen van je vingers vooral horizontaal (1), dan ben je extravert en zit je bomvol energie. Je bent een cultuurjunkie die alleen maar knappe kunstzinnige plaatjes op haar Instagram heeft. Ook ben je regelmatig al bierdrinkend te vinden op coole tentoonstellingen. Je bent een loyale persoon die zeker is van haar zaken. Hierdoor ben je niet makkelijk te beïnvloeden en volg je vaak je intuïtie, wat leidt tot te gekke avonturen.

/ Lussen
Zien de lijnen er vooral uit als lussen (2), dan ben je heel relaxed. Je vrienden omschrijven je als kalm, sereen en warm. Je bent empathisch, waardoor je makkelijk vrienden maakt en behoudt. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar je vindt het moeilijk om discussies te initiëren. Daarnaast ben je een fit persoon en stiekem ook een gezondheidsgoeroe. Maar je bent wel snel verveeld en het is daarom belangrijk dat je regelmatig van werk verandert.

/ Rondjes
Hebben jouw vingertoppen vooral rondjes (3), dan ben je vrij humeurig. Maar je bent wel heel zelfstandig en regelt al je zaken zelf. Je verbergt meer dan dat je je openstelt. Dingen starten, daar ben je goed in. Maar je vindt het moeilijk om ze ook af te maken. Dit kan komen door je onvoorspelbare karakter. Je wantrouwt mensen snel, wat je ook weleens tot een lonely wolf maakt. Maar als je eenmaal iemand tegenkomt met wie het klikt, ben je ontzettend grappig en ook nog eens superloyaal.

Laatste nieuws

Zie ook