8 irritaties die alleen jij als single snapt

Echt, als er iemand happy single’is, ben jij het wel. Maar er zijn van die situaties waar jou als vrijgezel de nekharen van overeind gaan staan.

8 irritaties die alleen jij als single snapt

All the single ladies!

Echt, als er iemand ‘happy single’ is, ben jij het wel. Maar er zijn van die situaties waar jou als vrijgezel de nekharen van overeind gaan staan.

1/ “Geen vriend? Maar je bent zo leuk!” In dit soort situaties voel je je bijna verplicht om te vertellen dat er écht niets mis is met je. En dat je snel iemand zult ontmoeten, heus.

2/ Vrienden die al tienduizend jaar een relatie hebben klagen dat ze nooit Tinder hebben meegemaakt. Luister, toegeven aan de swipe-sensatie is al een mijlpaal, maar niemand, maar dan ook echt niemand wordt gelukkig van vunzige berichtjes in de morgen.

3/ Derde wiel. Niets is vervelender dan een avond doorbrengen met twee tortelduifjes die niet van elkaar af kunnen blijven. Je graait nog maar eens in de schaal met borrelhapjes en denkt: just me en mijn bitterballen.

4/ Gekoppeld worden aan die crappy overgebleven vriend. “Ken je Hans al? Hartstikke leuke kerel, die moet je écht ontmoeten.” Kijk, er is een reden dat Hans nog single is. Oh wacht, ja jij bent ook nog single. Maar, alsnog nee. Bedankt.

5/ Smeuïge details over je single leven. Volgens je gesettelde vrienden sta jij elke week flessen wodka achterover te slaan om daarna met een nieuwe verovering het bed in te duiken. Dat je helft van de tijd gewoon keihard Netflix zit te bingen gaat er blijkbaar niet in.

6/ Uitnodigingen uit medelijden. “We moeten Louise écht uitnodigen, vind je niet? Ik bedoel ze is helemaal alleen op [invullen feestdag].” Eenmaal binnen lijkt iedereen opgelucht dat je veilig bent aangekomen. Terwijl jij je als independent woman op al die andere 364 dagen van het jaar toch ook prima redt.

7/ Verliefde koppels in your face. Tuurlijk, we zijn hartstikke blij voor jullie. Maar moeten jullie ons er nou echt elke keer aan herinneren waarom we op Tinder zitten?

8/En dan de +1 feestjes. Zoals bruiloften. Jij zit natuurlijk weer tegenover die ene single friend, die je niet kent en absoluut niet je type is of je zit aan kop van de tafel, zodat je het seatingplan niet in de war schopt.

Wat je wel (en niet) moet zeggen tijdens je eerste Tinder-gesprek >>