Barbie komt in alle kleuren, vormen en maten

Barbie® introduceert de Fashionistas® collectie met drie nieuwe lichaamsvormen: lang, ronde vormen en klein. Barbie 3.0 is een feit.

Barbie komt in alle kleuren, vormen en maten

Lang, klein, ronde vormen...

Een zee aan nostalgische herinneringen als we aan onze eerste barbiepop denken. Met kekke outfitjes ging ze overal mee naartoe en was ze ons beste maatje. En ze was bewonderenswaardig door haar 180 verschillende carrièremoves bovendien.

Als jong meisje word je tegenwoordig sneller geconfronteerd met verschillende maten, huidskleuren en stijlen. Daarom introduceert Barbie® de Fashionistas® collectie, met drie nieuwe lichaamsvormen: lang, ronde vormen en klein. Et voilà, Barbie 3.0 is een feit. De nieuwe poppen zijn verkrijgbaar in verschillende huidskleuren, haarstijlen en on-trend mode-items. Met de inspirerende boodschap ‘You can be anything’, wil Barbie vooral een bredere kijk op schoonheid geven.

De nieuwe collectie wil meisjes en hun ouders laten zien dat ze alle keuze hebben om later te worden wie ze willen zijn – elk beroep, elke stijl, elke type vrouw.

Wij zijn enorm fan van de filosofie achter barbie. Hoe ziet jouw ideale barbie eruit? Laat het ons weten op Facebook!

Deze modeketen kiest lingeriemodellen met okselhaar, littekens en tatoeages>>