Ben je fan van ‘Making a Murderer’? Dan is deze nieuwe serie helemaal voor jou

Met grote namen als John Travolta, Cuba Gooding Jr., en Sarah Paulson!

Lees ook

‘The People v. O.J. Simpson: American Crime Story’

Als je een Making a Murderer-addict bent, wil je de nieuwe serie The People v. O.J. Simpson: American Crime Story ook zien.

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story is een 10-delige serie over het verhoor van O.J. Simpson na de geruchtmakende moord op zijn ex en haar vriend. De serie is gebaseerd op het boek The Run for His Life van Jeffrey Toobin, en heeft een ware sterrencast: niemand minder dan Cuba Gooding Jr. speelt O.J., John Travolta neemt de rol van Robert Shapiro op zich en Sarah Paulson leeft zich in in de rol van Marcia Clark. “It’s the hardest character I’ve ever played”, aldus Gooding Jr. “It was six months of an emotional roller coaster.”

Ook de karakters van Kris Jenner en de Kardashians komen in de serie voor, maar voor deze keer slechts in een zeer bescheiden rol – voor sommigen onder ons is dat goed nieuws.

Waar en wanneer The People v. O.J. Simpson: American Crime Story te zien is weten we nog niet, maar we houden het in de gaten en houden jullie zéker op de hoogte!

Voor nu kun je oude tv-series re-watchen, want dat geeft een mentale boost! >>

Laatste nieuws

Zie ook