Dít zijn de meest gewilde huizen van Airbnb

Van boomhutten tot iglo’s en van vuurtorens tot de zogenaamde yurts, dít zijn de meest gewilde huizen van Airbnb! Kijk, bewonder en boek!

Snappen we.

Deze week heeft Airbnb een lijst bekendgemaakt met de meest gewilde huizen op hun website. Huizen in meer dan 190 landen zijn aangesloten en verrassend genoeg geldt ook hiervoor less is more ? met andere woorden: de oppervlakte van een huis maakt niets uit voor de populariteit bij huurders. Van boomhutten tot iglo’s en van vuurtorens tot zogenaamde yurts, dít zijn de meest gewilde Airbnb-optrekjes.

Airbnb
1 Off-Grid it house, Pioneertown, Californië
Een modern huis met twee slaapkamers, voor jou en je vrienden voor ‘maar’ 359 euro per nacht. Boeken!

Airbnb
2 Afgezonderde boomhut, Atlanta, Georgia
De gewilde boomhut bevindt zich in Atlanta en is sprookjesachtig schattig. Boeken!

Airbnb
3 Balinese boomhut, Bali, Indonesië
Op een kleine drie minuten lopen van het strand bevindt zich deze mooie boomhut inclusief privézwembad, genaamd: The Mushroom VillaBoeken!

hbz-wish-list-wanderlust-airbnb-7-pirates-of-the-caribbean-getaway-507927-1
4 Pirates of the Carribean ontsnapping, Topanga, Californië
Helemaal zen wordt je in dit mooie privé guest house in Topanga Canyon. Boeken!

Airbnb
5 Aromantica boomhut, Alessandria, Italië
Dat boomhutten het goed doen op Airbnb blijkt wel, want deze romantische variant met uitzicht op kilometers natuur staat ook in de top-9. Boeken!

Airbnb
6 Casa Caracol, Isla Mujeres, Mexico
Deze ondertussen bekende witte huisjes in de vorm van zeeschelpen hebben twee slaapkamers en een privézwembad voor vier personen. Perfect voor een weekendje met vrienden. Boeken!

Airbnb
7 Unieke cob cottage, Mayne Island, Canada
Dit Brits-Colombiaanse huisje is met de hand gebeeldhouwd van lokale duurzame materialen en bevindt zich in een boomgaard tussen de ronddwalende schapen. Boeken!

Airbnb
8 Casabarthel, Florence, Italië
Bij Airbnb kunnen ze geen genoeg krijgen van boomhutjes. Dit exemplaar in Italië ligt op twintig minuten van het Duomo museum en op een uurtje rijden van Siena. Inclusief privézwembad tussen de olijfbomen en tennisvelden. Boeken!

Airbnb
9 Gloednieuwe miniloft, Rome, Italië
Een miniloft in het o-zo-mooie Rome voor maar 37 euro per nacht? Zeer gewild onder Airbnb’ers. En wij begrijpen wel waarom. Boeken!

Dit is de mooiste trouwlocatie OOIT >>

Laatste nieuws