Op deze cruiseschepen wil jij deze zomer zeker een tochtje maken

Lijkt 2 weken ronddobberen op een boot jou helemaal niets? Kijk dan snel naar deze kiekjes, dan denk je wel anders.

Op deze cruiseschepen wil jij deze zomer zeker een tochtje maken

WOW!

Vraag jij je nog steeds af wat er nou leuk is aan twee weken lang ronddobberen op een boot? Een mega resort op het water? Na het checken van deze plaatjes zijn je twijfels voorgoed verleden tijd.

Met Broadway-shows, een gi-gan-tisch casino en dito zwembad met glijbanen, is dit schip hét alternatief als je Miami ‘even zat’ bent. Er is zelfs een zogenaamde ‘snow room’ in de spa, waar je af kunt koelen als je in de sauna bent geweest. In de bar worden lokale biertjes uit Florida geschonken en – fun fact – rapper Pitbull heeft het schip gedoopt.

Dit nieuwe schip zal het grootste ooit worden in de geschiedenis van de cruiseschepen. Er kunnen maar liefst 5397 gasten aan boord! Verder heeft het schip een volledig waterpretpark aan boord en ’s werelds grootste glijbaan op een schip tot nu toe: het tien verdiepingen hoge Ultimate Abyss.

Behalve om haar extreme luxe, staat dit schip vooral bekend om haar SeaWalk: een wandelpad van 8,5 meter lang dat buiten het schip hangt en een glazen vloer heeft, waardoor je als het ware over water kunt lopen. Daarnaast heeft het schip een nachtclub aan het water, een televisiestudio en ’s werelds grootste drijvende patisserie.

Voor alle avonturiers die denken dat je op een cruiseschip alleen maar kunt zonnen en slapen, watch this! Dit schip heeft voor de 4180 passagiers die mee kunnen botsauto’s, rolschaatsen, een circusschool én een skydive-mogelijkheid aan boord. Daarnaast kun je in een gigantische glazen bol álles boven het schip hangen en heb je het mooiste uitzicht ooit. Daarnaast zijn er maar liefst achttien (!) restaurants aan boord en aangezien er een uitstekende internetverbinding aanwezig is, kun je elk moment van je dag delen. Sharing is caring!

En mocht je nog geld over hebben, dan kun je altijd bij deze luxe ‘rondvaartboot’ opstappen. De boot die in de zomer in zestien dagen een tour van Rome naar Miami gaat maken heeft de meest trendy restaurants aan boord en bevat heel bijzondere kamers. En dat mag ook wel, want voor de kamers van bijna 280 vierkante meter (inderdaad, dat is groter dan je eigen huis, maar hé, je bent ook op vakantie en dan wil je niets anders dan luxe) betaal je 5000 dollar (4500 euro…) per persoon. Per nacht.

En? Snap je nu wat er 'best leuk' zou kunnen zijn aan twee weken ronddobberen op een boot?

En mocht je op het water willen trouwen, dan is dit de mooiste trouwlocatie ooit >>