Dit drankje tilt jouw sexleven naar een hoger niveau

Sla de kratjes maar in, want DIT drankje gaat jouw seksleven voorgoed veranderen!

Dit drankje tilt jouw sexleven naar een hoger niveau

Sla de kratjes maar in!

Sexy lingerie, bedspeeltjes en onontdekte standjes kunnen het in bed nét een stukje spannender maken. Maar seksuoloog Kat van Kirk (schrijfster van het boek The Married Sex Solution. A Realistic Guide to Saving Your Sex Life) laat zien dat ook bier je sexleven een boost kan geven. Bier? Jazeker! Het drankje zorgt er bijvoorbeeld voor dat mannen het klaarkomen kunnen uitstellen.

Zó belangrijk is sex dus voor je relatie >>

Drie manieren waarop bier jouw sexleven kan verbeteren:

1 Combineer het met prikkelend etenChilipepers versnellen de bloedtoevoer naar de penis, aldus Van Kirk. Oesters bevatten veel zink en aminozuren, die ervoor zorgen dat zijn skills in bed verbeteren. Op het menu voor vanavond: oesters als voorafje, een pittig hoofdgerecht en een biertje erbij!

2 Drink Indian Pale AleBier drinken heeft niet alleen voordelen voor hem, varianten met veel hop kunnen ook jouw libido een boost geven. De zogenaamde fyto-oestrogenen in hop brengen jouw hormonen in balans. Je hebt gegarandeerd géén saaie avond!

3 Hoe donkerder, hoe beterHoudt jouw man van donkere biertjes? Lucky you! De hoeveelheid ijzer die hierin zit geeft hem een stijvere penis en dus een betere ready-for-action erection.

Voordat je je man nu het ene na het andere biertje voorzet, wees gewaarschuwd: dronken mensen staan níet bepaald bekend om hun goede bedprestaties. Dus: geniet, maar drink met mate!

Zo vaak moet je seksen om je relatie gezond te houden >>