Dit kun je anno 2016 dragen naar kantoor

En dit mag in de zak van max. Een nieuw, fris jaar vraagt om een kritische blik in je (werk)garderobe. + Mannenpak Een klassiek pak wil je anno 2

Lees ook

En dit mag in de zak van max.

Een nieuw, fris jaar vraagt om een kritische blik in je (werk)garderobe. Wat mag blijven, wat mag weg en waarmee vul je je garderobe aan? Wij vertellen het je.

+ Mannenpak
Een klassiek pak wil je anno 2016 absoluut hebben. Geen opoepak, maar een slick Tom Ford-ish strak, diepzwart pak. Als je ’s avonds je coltrui eronderuit gooit, kun je zo door naar een zakelijke diner.

Zac Posen S16 021

+ Leer
Deden we het eerst met een snufje leer, in onder óf bovenstuk, nu mag je voor een complete leather-look gaan.

Loewe S16 070

+ Het witte shirt
Het witte shirt mag blijven hangen, mits het nog crispy en helder is. Blijft het ook na een rondje stomerij geel zien, dat is het tijd voor een nieuw exemplaar. Het liefst combineer je het met een boyish broek en knalrode lippen.

Boss S16 009

+ Plooien
De subtiele plooi is een blijvertje. Knierokken met plooien kun je dit jaar dus blijven dragen én ze zijn uitermate geschikt voor kantoor. Combineer ‘m zwierig, stijlvol en modisch met een dikke wollen trui, en wanneer het weer wat opklaart met een crispy witte bloes.
Boss S16 043

+ Bomberjack
Een bomberjack op kantoor? Jáwel, het kan. Kijk maar hoe Gucci’s Alessandro Michele een überknappe bomber combineert met een bloes met weelderige strikken. Je sneakers blijven in de kast: de lucht moet je in.
Gucci S16 070

+ Stickermania
Die hebben we nog niet weten af te schudden. Jeugdsentiment, gokken we.

Alles wat Nel Veerkamp zou dragen
Dierenprints maken plaats voor grafische dessins.
Max Mara S16 061

Vinyl
Hoe dolverliefd we ook waren op de Miu Miu-collectie van afgelopen winter, vinyl maakt plaats voor leer. Suède mag wel blijven hangen in je kast.

Franjes
Minder Ibiza, meer 70’s. Dus op de zak van max lijst: booties met franjes of aztecprint, jasjes met ellenlange franjes (ZO onhandig met fietsen) of grote lappendekens. We gaan voor bohemian op chic – ook veel geschikter voor kantoor.

Sneaker met hak
Die mag nu écht in de vuilniszak. Of nog liever: sneakers met vleugels. Brrrr. Maar de knisperend witte, platte sneaker blijft nog even.

En deze knappe sneakers kun je ook aan naar kantoor >>

Laatste nieuws

Zie ook