Dit nationale glamourevent wil je ab-so-luut niet missen

De 16e editie van de Beau Monde Awards staat weer voor de deur. De nominaties zijn bekend, oftewel: stemmen (en winnen)!

Dit nationale glamourevent wil je ab-so-luut niet missen

#BeauMondeAwards

De uitreiking van de Beau Monde Awards is hét nationale glamourevent waar tout bekend Nederland haar entree maakt. Voor de 16e keer op rij zullen in 2016 de awards worden uitgereikt, en de nominaties zijn al bekend gemaakt, dus stemmen maar! Leuk om te weten: door te stemmen maak je kans op een Asus-tablet, Nikon-camera, L’Oréal Professionnel-set óf 3 x 2 vip-kaarten voor de Beau Monde Awards 2016 op 18 januari. Willen we!

De nominaties:Best Hair Award by L’Oréal Professionnel – De meest fashionable coupe1 Leontine Borsato2 Renate Gerschtanowitz3 Jeanine Hennis-Plasschaert4 Olcay Gulsen

Cover Girl Award – Het mooiste covermodel1 Anouk Smulders2 Yvke Sturm3 Sylvia Geersen4 Tjitske Reidinga

Jewel Award – Vrouw met het grootste charity hart1 Caroline Tensen (Orange Babies)2 Quinty Trustfull (Pink Ribbon)3 Monique van de Ven (Unicef)4 Katja Schuurman (Return to Sender)

Leco Look Award – Leco’s mooiste beautylook1 Liza Sips2 Angela Groothuizen3 Rosa da Silva4 Sylvie Meis

Man of Style Award – De meest stijlvolle man1 Jim Bakkum2 Arie Boomsma3 Rick Brandsteder4 Jan Kooijman

Stylish Woman Award – De meest stijlvolle vrouw1 Chantal Janzen2 Victoria Koblenko3 Danie Bles4 Yolanthe Sneijder-Cabau

Op wie stem jij? Laat het ons weten op Facebook!

Voor vrouwen met déze naam wordt 2016 een topjaar >>"Ik leefde een week zoals Kylie Jenner en dit is wat er gebeurde" >>