De allerlekkerste oliebol eet je dit jaar bij meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse

De award voor de beste oliebol van het land is weer uitgereikt. Dit jaar is meesterbakker Voskamp uit Spijkernisse de gelukkige.

De allerlekkerste oliebol eet je dit jaar bij meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse

Warm, knapperig en de juiste bite.

De award voor de beste oliebol van het land is weer uitgereikt. Dit jaar is meesterbakker Voskamp uit Spijkernisse de gelukkige. Het oordeel van het AD: 'Een topbol. Knapperig vanbuiten, luchtig vanbinnen. Bakker Arnold Kabbedijk levert weer een prestatie van formaat. Jaar na jaar bij de top. Dat is grote klasse.' Voskamp kwam dus als allerbeste uit de bus. “Dit is voor een bakker de mooiste prijs die hij kan winnen. Dan word je wel even emotioneel”, aldus 1 van de eigenaren.

De oliebollen van Voskamp zijn volgens de jury luchtig, knapperig en hebben ze een neutrale smaak. Het water loopt ons al in de mond...Voor de test bezocht het panel 164 bedrijven. De runner up is Bakkerij Olink uit Maarssen en de 3e prijs ging naar Brood- en Banketbakkerij Jan Pieter Duin in het Brabantse Tiel. Het was niet voor het eerst dat Voskamp in de prijzen viel. In 2010 werd deze oliebol ook al verkozen tot lekkerste van het land.

Woon je niet in de buurt van Spijkernisse? Check dan hier de hele lijst met beoordelingen van het AD.

Zo houd je je voornemens langer dan een dag vol >>