Dit zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week

Wat zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week en wat mag je écht niet hebben gemist? We zetten het voor je op een rijtje!

Dit zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week

Deze wil je niet gemist hebben:

1 Mensen die in zichzelf praten zijn gewoonweg ge-ni-aalStiekem praten we allemaal wel eens tegen onszelf, toch? Na het lezen van dit artikel zijn we reuzetrots op dit gekke trekje.Ik zette een maand lang de wekker een uur eerder en dit is wat er gebeurdeVrijwillig te vroeg opstaan? MC’s Jessica deed het en oogste daarmee veel bewondering van onze lezeressen. Of die het ook eens gaan proberen is nog de vraag…

3 Dit is volgens onderzoek de slechtste dag om jarig te zijnOef, gelukkig is die worst birthday-day alweer voorbij, maar de béste dag om jarig te zijn nog niet!4 “Ik heb een hekel aan zijn dochter”Het aangrijpende verhaal van stiefmoeder Sara (31) heeft ons geraakt. Van irritatie en afkeer tot medelijden en optimisme; onze lezeressen deelden veelvuldig hun mening.

5 Beste hotel ter wereld: Het Mamounia in MarrakechNiet eens zo gek ver hier vandaan. Vele bewonderende kreten en zuchten werden ge-shared (op Facebook).6 Dit is volgens de wetenschap het meest ideale lichaam ter wereldEn volgens ons én onze lezeressen ook!

Het maakt veel uit hoe je een tekstbericht eindigtGelukkig kon er gelachen worden om het feit dat niet iedereen even goed uit de verf kwam volgens dit artikel. Maar voortaan denken we tóch twee keer na voordat we een appje versturen…8 Jouw koffieverslaving is dus heel goed voor jeDat een aanzienlijk deel van onze lezeressen koffie-lover is, bleek wel uit het enorme aantal likes en alle reacties die dit artikel op Facebook kreeg.

9 Déze foutjes maken we – helaas – allemaal bij de start van een nieuwe baanHandig om te weten, zodat je die foutjes juist kunt voorkómen!

En dít waren de best gelezen artikelen van vorige week >