Dít zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week

Wat zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week en wat mag je écht niet hebben gemist? We zetten het voor je op een rijtje!

Dít zijn de best gelezen artikelen van afgelopen week

Let's recap.

Wat deed het deze week goed op marieclaire.nl, welk nieuws was trending topic en welke artikelen gingen écht viral? We zetten de best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rijtje!

1 Van carrièrevrouw tot vluchteling: de 2400 kilometer lange reis van een Syrische moederDeze exclusieve reportage over een Syrische moeder die met haar twee kinderen het land verlaat en ons meeneemt op haar reis naar Europa heeft veel mensen geraakt en komt daarmee op een onbetwiste eerste plaats.

2 Vòòr 10 uur ’s ochtends beginnen met werken is dus heel slecht voor jeOnder onze lezeressen bevinden zich weinig ochtendmensen, als we onze cijfers mogen geloven. Héél veel positieve reacties stroomden binnen op dit pleidooi om later te beginnen met werken: sorry werkgevers!

3 15 foute uitspraken die we in 2016 echt niet meer willen horenHet lijstje foute uitspraken en taalfouten die volgens eindredacteur Saar regelrecht de prullenbak in kunnen, scoorde ook erg goed. Of dat is omdat iedereen het ermee eens was óf omdat ze hun eigen taalgebruik erin herkenden, weten we niet… (maar we hopen natuurlijk op het eerste)4 Blozen is juist een powertoolDat jullie lezers weer eens een verborgen talent ontdekt hebben, doet ons erg goed. De één na de ander kwam ervoor uit regelmatig te blozen, en daar mag je dus best heel trots op zijn!

5 7 Syrische vrouwen vertellen hoe het is om te vluchtenOok de aangrijpende verhalen van zeven Syrische vrouwen die vertellen hoe het is om te vluchten hebben veel van jullie geraakt. Begrijpelijk, want  hun goudeerlijke en bloedserieuze getuigenissen zijn niet niets.

6 Is dit een cirkel? Je antwoord zegt een heleboel over wie jij bentEen nieuwe #thedress is opgestaan en jullie kunnen niet stoppen met bediscussiëren of het nou wél of geen cirkel is. En dat het antwoord dan ook nog iets zegt over wie je bent, kunnen sommigen al helemaal niet aan.

7 4 nieuwe regels voor een slank en gezond lichaamVoor de feestdagen doet iedereen weer éxtra z'n best er gezond en fit uit te zien. En dus verslinden we gretig de nieuwste tips en feiten waarmee we dit kunnen bewerkstelligen. Zeg maar dag tegen je suikervrije havermout en fruitontbijt!

8 Pirelli onthult gloednieuwe kalender voor 2016Last but not least: de gloednieuwe kalender van Pirelli. Het is er niet zomaar een, en daar werden we met z'n allen heel vrolijk van.

Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer voor je in petto hebben? Dít zijn de verrassende voordelen van nieuwsgierigheid! >