Dirty Dancing krijgt een remake

Er wordt een remake gemaakt van de dansklassieker Dirty Dancing.

Dirty Dancing krijgt een remake

Maak je klaar voor the time of your life 2.0.

Baby. Johnny. Hungry Eyes. Zwoele dansmoves. Mooie zomeravonden én flink wat drama. Dat is in het kort waar de romantische dansfilm Dirty Dancing uit 1987 over gaat. En voor iedereen die niet genoeg krijgt van de klassieker is er goed nieuws: er wordt een remake gemaakt.

De remake zal niet op het witte doek verschijnen, maar op de Amerikaanse televisiezender ABC. De regie ligt in handen van Wayne Blair en Andy Blankenbuehler (Hamilton). De rol van Baby wordt vertolkt door actrice Abigail Breslin (Little Miss Sunshine).

Voor alle fans die niet geloven dat deze remake nét zo goed kan worden als de oude versie (we feel you) hebben we ook goed nieuws: Eleanor Bergstein werkt mee aan de film. Zij schreef ook het script voor de originele film - dat overigens gebaseerd was op haar eigen ervaringen - en is dus absoluut zelfverzekerd dat dit wél een goed idee is.

Wij zijn heel benieuwd of deze tv-versie kan tippen aan onze favo dansfilm allertijden. Tot dan genieten we dus nog maar even van deze finaledans (omdat we 'm niet al honderd keer gezien hadden):

Dit zijn de 20 meest romantische films allertijden >