Dé giga gift guide met 84 kerstcadeautips

Halleluja! It’s going to be a Merry Christmas. Het modemeisje Ze is de Carrie Bradshaw van jouw vriendinnengroep, een modemensch in hart en niere

Halleluja!

It’s going to be a Merry Christmas. Tenminste, als er ook wat leuks onder de boom ligt. Want laten we eerlijk zijn, een ‘oh-wow-kerstmoment’ willen we allemaal. En dus ligt de lat hoog. We helpen je uit de brand en selecteerden voor ieder wat moois. Nu alleen het gedicht nog. We kunnen tenslotte niet álles voor je doen.

Het modemeisje
Ze is de Carrie Bradshaw van jouw vriendinnengroep, een modemensch in hart en nieren. Ze adopteert alles van de catwalk en jij hebt haar lootje getrokken. Rede tot paniek.
[sm-product-feed id=”26758″]

De #GIRLBOSS
Haar carrière staat op numero uno en haar ambities zijn sky high. Ze wil graag serieus genomen worden, dus donzige krokodillenpantoffels of een foute kersttrui wil zij niet in haar kerstpakket vinden.
[sm-product-feed id=”26773″]

De beautyfanaat
Contouren, stroben, reinigen: de beautyfanaat weet álles van de laatste schoonheidstrends. Ze houdt er een lang ochtend- en avondritueel op na en heeft de meest stralende huid en glanzende haardos. Dit zijn haar nieuwe favorieten.
[sm-product-feed id=”26765″]

De tomboy
Kom niet aan met roze nagellak, glittertasjes an andere lieflijke snuisterijen. De tomboy houdt van strak en stoer. Zwart is haar uniform.
[sm-product-feed id=”26767″]

De sportieveling
Ofwel: fitgirl en healthfreak. Van yoga tot boksen, van spirulina-shakes tot chia en maanzaadrepen: zij bakt het, doet het en leeft het. En die sneakers, die trekt ze het liefst ook naar het werk aan.
[sm-product-feed id=”26760″]

De keukenprinses
Het liefst vieren jullie kerst bij haar, want zij kookt zoals ze dat in restaurants doen. Haar boekenkast is vooral gevuld met kookboeken. Is je moeder een keukenprinses, dan kun je deze cadeautjes ook voor haar inpakken.
[sm-product-feed id=”26787″]

En dan nog cadeautips voor twee andere lastige lootjes:

Voor hem
Heb je je lover getrokken, dan moet je uitpakken. Want jij bent degene die hem door en door kent. Slik. En je hebt er álles voor over om dat unieke cadeau voor hem te scoren. Slik. Dit is hét bewijs van jouw liefde. Slik.
[sm-product-feed id=”26788″]

Voor schoonvader
Dit lootje trekken gaat vaak gepaard met een opvlieger. Want WAT koop je voor je schoonvader? Nou, dit dus.
[sm-product-feed id=”26800″]

Laatste nieuws