Dit is hét drankje voor bij jouw kerstdiner

Grand Marnier komt met een wel heel leuk nieuw drankje. Perfect voor tijdens de feestdagen!

Dit is hét drankje voor bij jouw kerstdiner

Chic!

Voorgerecht? Check. Hoofdgerecht? Check. Nagerecht? Check. Je denkt dat je alles hebt afgevinkt voor het kerstdiner, maar je vergeet één essentieel onderdeel van de avond, namelijk: een goddelijk drankje. Een rood wijntje gaat er altijd in, maar wat is er nou leuker dan je gasten eens flink te verrassen? Alleen al bij het zien van deze fles zullen er oh's en ah's klinken.

Grand Marnier komt deze feestmaand met een wel heel mooie – limited edition – fles. De luxe rood met goud gekleurde bouteille is een eerbetoon aan de sfeer van begin twintigste eeuw, de bloeitijd van de cocktail. En speciaal voor deze winter introduceert het merk de French Coffee, een dessertcocktail gemaakt van koffie, slagroom en Grand Marnier.

Benieuwd hoe dat zal smaken? Het is heel makkelijk zelf te maken.

Benodigdheden- 40 ml Grand Marnier- 150 ml koffie- 60 ml (ongezoete) slagroom

Klop de ongezoete room half op, zodat-ie nog schenkbaar is. Schenk de Grand Marnier in een (wijn)glas en voeg de warme koffie toe. Laat de room voorzichtig op de koffie glijden. Dit kun je doen door de bolle kant van een lepel vlak boven het oppervlak van de koffie te houden en de lepel terwijl je de room schenkt langzaam met de room mee naar boven bewegen. Zo komt de room mooi bovenop de koffie te liggen. Et voilà: je French Coffee is klaar!

Zó ga je fluitend door alle feestjes >