Dit is hét teken dat dit een serieuze relatie is

En het is niet wat je verwacht. Voor de een is de eerste kus al genoeg reden om iemand je vriend te noemen, voor de ander is het samenwonen. Het b

Dit is hét teken dat dit een serieuze relatie is

En het is niet wat je verwacht.

Voor de een is de eerste kus al genoeg reden om iemand je vriend te noemen, voor de ander is het samenwonen. Er zijn nogal verschillen opvattingen over wat nou een ‘serieuze’ relatie is. En dus kan het jouw opvatting ook flink verschillen van die van je partner. En dat kan nogal tricky zijn. Dacht jij dat samen op reis gaan nu wel bevestigd dat jullie serieus voor elkaar gaan, blijkt dat hij daar heel anders over denkt. En dan moet jij dat akward ‘mag-ik-jou-mijn-vriend-noemen-gesprek’ aan. Maar, no more, want de mannen in de witte jassen hebben onderzoek gedaan naar dit (giga) issue en komen met een conclusie.

Het blijkt dat praten over problemen hèt teken is dat je je in een serieuze relatie bevindt, die dus ergens heen gaat. Merkwaardig genoeg scoort ‘being exclusive’ iets minder hoog, en blijkt trouwen (lijkt ons logisch…) ook een teken dat het wel goed zit.

Mocht je nog in de date-fase zitten, dan hier 6 wetenschappelijk bewezen datingtips >