Deze eigenschap heeft de meeste invloed op je salaris

Emotionele stabiliteit, extrinsieke behoefte om te presteren, de behoefte aan macht en verantwoordelijkheid hebben een positief effect op je salaris.

Deze eigenschap heeft de meeste invloed op je salaris

€€€

Er blijkt een relatie te zijn tussen persoonlijkheidskenmerken en salaris, dat blijkt uit onderzoek van de Nyenrode Businness Universiteit en Nationaal Salaris Onderzoek van Intermediair. We houden je niet langer in spanning, dit zijn de uitkomsten. Emotionele stabiliteit, extrinsieke behoefte om te presteren, de behoefte aan macht en de behoefte aan verantwoordelijkheid hebben allemaal een positief effect op je salaris. Voor medewerkers onder de 36 jaar is dat minimaal 840 euro op het jaarsalaris. Ka-ching! Het allergrootste effect  op salaris heeft behoefte aan verantwoordelijkheid. Mmmm, misschien niet verkeerd om je gedrag eens onder de loep te nemen. Wij zouden Marie Claire niet zijn als we niet voor elke eigenschap wat tips voor je hebben. Want de natuur (en je genen) kunnen je echt wel een beetje helpen.

Emotionele stabiliteit> Op tijd naar bed blijkt de remedie voor een stabiele emotionele situatie (lees: geen woede-uitbarstingen en huilbuien)> Een vreselijke break-up achter de rug? Zo kom je er vliegensvlug overheen. Kun je je daarna weer op het werk focussen.

Beter presteren> Je bed elke ochtend opmaken zorgt dat je productiever bent> Tips om niet meer in slaap te vallen op kantoor> Dit is dé app voor een organised werkleven

Macht> Zo onderhandel je je naar de top> Zo gebruik je je stem als powertool

Verantwoordelijkheid> Zo kom je op de radar van je baas> Zo spring je eruit op je werk en krijg je die promotie

Niks te danken hoor. Krijgen we een kaartje van je als je salaris flink omhoog is geschroefd?