Dit zijn de nieuwe workout-goeroes

#fitspo Check sportcampagnes, fitnessblogs en fitstagrams. 1 Ashley Graham “Rolls, curves, cellulite: all of it. De superknappe Ashley is het al

Dit zijn de nieuwe workout-goeroes

#fitspo

Check sportcampagnes, fitnessblogs en fitstagrams. De slanke, strakke en gladde ledematen vliegen je om de oren. Gelukkig zijn er ook dames die bewijzen dat je niet altijd maatje 36 hoeft te hebben om gezond te zijn. Expert zeggen zelfs dat een voller fit lijf gezonder is dan een dun niet-fit lijf. Van deze vrouwen krijgen wij in ieder geval spontaan zin om te sporten (en dat is een godswonder). Ze sporen ons bovendien aan ons lijf meer lief te hebben.

1 Ashley Graham“Rolls, curves, cellulite: all of it. I love every part of me”De superknappe Ashley is het allereerste plus-size-model dat een Sports Illustrated-campagne scoorde. Ze noemt zichzelf graag ‘sexy curvy’. Als model maakt ze furore op de catwalk en in lingeriecampagnes en zet ze zich in voor een positief zelfbeeld. In samenwerking met Net-A-Porter maakte ze een serie workout-video’s, Curvy Fit Club, en bewijst ze dat je heus gezond en sportief kunt zijn als je een maatje meer hebt.

@thelifestylemotivator_ kicked my butt with the TRX band. #curvyfitclub coming to you soon!! pants by @nikewomen

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

3 Jessamyn Stanley“I think it’s intimidating to see the ‘typical yoga body’ at the front of the class”Jessamyn Stanley is yogadocent en heeft bijna 60.000 volgers op Instagram. En dan te bedenken dat ze yoga is gaan doen door een Groupon-aanbieding. Ha! Jessamyn probeert haar positieve zelfbeeld over te dragen op iedereen die het maar wil horen. Yoga is volgens Jessamyn voor íedereen en gaat niet over de buiten- maar over de binnenkant. Je doet het voor jezelf.

En dan is er nog onze favoriete Instagam: @biggalyoga >