Dit is dé place to be om helemaal zen te worden

In de spa van het Conservatorium Hotel weten ze wat relaxen is. En met de aanbieding die we voor je hebben samengesteld, kun jij dat straks ondervinde

Dit is dé place to be om helemaal zen te worden

Éven relaxen

In de super-de-luxe spa van het Amsterdamse Conservatorium Hotel weten ze wat relaxen is. En met de speciale aanbieding die we voor je hebben samengesteld, kun jij dat straks aan den lijve gaan ondervinden.

Akasha Holistic Wellbeing CentreAkasha is de grootste hotelspa van Amsterdam. Hoofdthema’s hier zijn ontspanning, herstel en verjonging. Er is een fitnessclub, organic bar, ontspanningsruimte, exclusief Watsu-bad, een sauna en een hammam. En op de ruim 1000 vierkante meter kun je kiezen uit een breed scala aan klassieke en holistische massages.

Is je huid toe aan een detox-kuurtje?Druk, druk, druk en dan is het ook nog druilerig herfstweer. In zo’n periode kan het zijn dat je huid tekenen van vermoeidheid en dehydratatie (vlekjes, lijntjes) gaat vertonen. Maar de fijne ‘Natura Bissé The Cure signature treatment’ van hotelspa Akasha rekent hiermee af. De behandeling van 60 minuten helpt je huid herstellen en zorgt voor een instant glow. Na afloop loop je als herbóren weer naar buiten.

Dit krijg je allemaal:• Natura Bissé The Cure signature treatment van 60 minuten• Toegang tot alle spafaciliteiten• Gratis detox juice bij aankomst en speciale detox-thee na de behandeling• 25% korting op alle producten van The Cure lijn van Natura Bissé

Tried & testedHoofdredacteur Claudia probeerde de ‘Natura Bisse The Cure signature treatment’ vast uit: "Met een grauw en vermoeid gezicht kwam ik binnen, maar daar waren de kundige handen van huidtherapeute Angelle. Door een diepe inhalatie met Aroma Nectar Detox gleed de werkdag van me af. Vervolgens kreeg ik een peeling en drukpuntmassage, en opmerkelijk frisser stapte ik weer naar buiten. De ideale lunch-treat voor ?hardwerkende vrouwen."

Boeken?Voor dit arrangement betaal je € 140 p.p. De aanbieding is geldig tot en met 1 februari 2016. Reserveren kan op conservatoriumhotel.com/spa-and-gym – vermeld erbij dat het gaat om de aanbieding uit Marie Claire.

Dít zijn 10 dingen die vrouwen met een mooie huid élke dag doen! >