Dit wil je ECHT NIET eten voor een sollicitatiegesprek

En dit wel. Om trillende handen, black-outs en knorrende geluiden (HORROR) tijdens je sollicitatiegesprek te voorkomen, doe je er goed aan een solli

Dit wil je ECHT NIET eten voor een sollicitatiegesprek

En dit wel.

Om trillende handen, black-outs en knorrende geluiden (HORROR) tijdens je sollicitatiegesprek te voorkomen, doe je er goed aan een sollicitatie-dieet-plan achter de hand te hebben. We zetten de do’s en don’ts van voedingswaren op een rij.

Dit kun je WEL eten:

Koolhydraatrijke snackEet een uur van tevoren een koolhydraatrijke snack, zoals een banaan, bakje yoghurt of havermout. Zo heb je tijdens je sollicitatiegesprek geen honger, is je brein helder en heb je meer energie.

NotenNeem een handje noten voordat je naar binnen stapt. Noten bevatten serotonine die je rustig maakt.

Groene theeOm je concentratie te verhogen en te zorgen dat je gefocust bent, drink je een kop groene thee. Groene thee bevat cafeïne, net genoeg om je wat alerter te maken.

EiHeb je je sollicitatiegesprek 's morgens, eet dan een ei met avocado. Het eitje stabiliseert je bloedsuiker.

En dit absoluut NIET:

Koekjes, muffin of croissantZo verleidelijk om op het station nog snel een croissantje of muffin mee te pakken voor onderweg. Niet doen! Het zorgt voor een grote piek en daarna een diep dal in je bloedsuikerspiegel, waardoor je je trillerig en leeg kunt voelen tijdens je gesprek.

KoffieJe doet er goed aan ook de koffie te laten staan. Koffie verhoogt je hartslag en kan ervoor zorgen dat je je opgefokt voelt en daardoor zenuwachtig wordt.

Succes!

> Deze 5 dingen moet je doen vóór een sollicitatie > En deze 4 dingen moet je NOOIT doen tijdens je sollicitatie