GEZOCHT! 10 sprankelende dames voor Marie Claire's lezeressenlunch

Voor onze lezeressenlunch op vrijdag 6 november aanstaande zijn wij op zoek naar 10 lezeressen die dolgraag erbij willen zijn.

GEZOCHT! 10 sprankelende dames voor Marie Claire's lezeressenlunch

Let's get together!

Voor onze lezeressenlunch op vrijdag 6 november aanstaande zijn wij op zoek naar 10 lezeressen die dolgraag met ons willen lunchen en hun ideeën willen delen over Marie Claire. Wat is leuk? Wat is minder leuk? Waar word jij dolgelukkig van?  De lunch is van 12 - 14 uur bij ons op de redactie.Er is één voorwaarde: je moet onze FW15 Styleguide hebben gezien en gelezen, want dat wordt hét onderwerp van de lunch!

Wie? Sprankelende dames die van kletsen houden.Wat? Een goddelijke en inspirerende lunch.Waar? Bij ons op de redactie: Rietlandpark 351 in Amsterdam.Wanneer? Vrijdag 6 november van 12 - 14 uur.Waarom? Omdat we alle ins and outs van de Styleguide gaan bespreken en daarover jullie goudeerlijke mening willen horen.

Voel jij je aangesproken en heb je een plekje in je overvolle agenda? Mail dan snel je naam en leeftijd naar online@marieclaire.nl o.v.v. Lezeressenlunch én geef aan of je abonnee bent van Marie Claire. Let's meet!