9 x celebs die auditie doen voor hun iconische rollen

Je zou het bijna vergeten, maar ooit waren de sterren van nu ook nog gewoon onbekenden in Hollywood, die het graag wilden maken op het grote scherm.

Lees ook

ZÓ SCHATTIG!

Je zou het bijna vergeten, maar ooit waren de sterren van nu ook gewoon onbekenden in Hollywood, die het graag wilden maken op het witte doek. Deze 10 celebs waren nooit geweest waar ze nu zijn zonder deze briljante audities.

1/ Rachel McAdams als Allie Calhoun, The Notebook

Romcom The Notebook is een absolute tranentrekker. En met deze fantastische auditie moeten de makers meteen geweten hebben dat McAdams geknipt was voor de rol. Impressed!

2/ Miley Cyrus als Hannah Montana, Hannah Montana

Lang voordat Miley Cyrus op sloopkogels zat en wiet promootte, was ze nog een lief klein meisje uit Nashville. Een meisjes dat – net als iedere 11-jarige in de Verenigde Staten – dé nieuwe Disney-ster wilde worden. En zo geschiedde, dankzij deze auditie.

3/ Blake Lively als Serena van der Woodsen, Gossip Girl

Met haar blonde lokken en ongekende charme rolde Lively zo door de Gossip Girl-audities heen. Na zes seizoenen van onze favo Upper East Side-serie is de Amerikaanse een graag geziene ster in Hollywood.

4/ Kate Winslet als Rose DeWitt Bukater, Titanic

Winslet was pas negentien jaar toen ze deze screentest deed voor Titanic. Bizar!

5/ Emma Watson, Daniel Radcliffe en Rupert Grint als Hermelien, Harry en Ron, Harry Potter en de Steen der Wijzen

Toen dit trio aan de allereerste Potter-auditie begon, konden ze onmogelijk weten dat ze een project aangingen dat de volgende tien jaar van hun leven zou bepalen. En al helemaal niet dat ze daarmee talloze miljoenen zouden verdienen.

6/ Lindsay Lohan als Annie James en Hallie Parker, The Parent Trap

Je zou het nu niet zeggen, maar zeventien jaar geleden was Lindsay Lohan een lief, knap en getalenteerd kindsterretje – dat bijzonder makkelijk kon switchen tussen Brits en Amerikaans Engels.

7/ Emma Stone als Olive Penderghast, Easy A

Misschien wel de enige actrice in Hollywood die een rol binnensleepte vanuit bed.

8/ Ellen Page als Juno Macguff, Juno

Zie hier de auditie waarmee Page de rol van de zwangere Juno binnenhaalde. Een rol die ze zó goed vertolkte, dat ze werd genomineerd voor een Oscar.

9/ Selena Gomez als Alex Russo, Wizards of Waverly Place

Ook Selena Gomez begon haar carrière als kindster bij Disney. Wie had ooit gedacht dat deze schattige 11-jarige een van de meest gevolgde celebs zou worden op Instagram?

9 celebs die kéihard terugsloegen na kritiek op hun lichaam >

Bron: Marie Claire UK

Laatste nieuws

Zie ook