WIN! 20 x 2 vrijkaarten voor dé romcom van het jaar: Ja, ik wil!

Dé romcom van het najaar is Ja, ik wil! En wij bij Marie Claire mogen 20 x 2 kaartjes weggeven. Vul dus snel dat winformulier in!

Lees ook

Ja wij willen!

In Ja, ik wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, ik wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Ja, ik wil winnen!
Vanaf 15 oktober is de film te zien zijn en jij maakt nu kans om sámen met je vriend of vriendin naar deze ge-wel-di-ge romcom te gaan.
Wat je moet doen? Als de wiedeweerga het winformulier invullen!

Deze winactie is verlopen.

Laatste nieuws

Zie ook