Zó ben jij in no time een van Nederlands grootste businessvrouwen

Dit zijn dé tips and tricks die topvrouwen als Anna Nooshin, Annic van Wonderen, Gerdi Verbeet en Marlies Dekkers naar de top hebben gebracht. Aanscho

Zó ben jij in no time een van Nederlands grootste businessvrouwen

Tips & tricks.

“Veerkracht: dat je, als je valt, weer opstaat en er niet van uitgaat dat alles een weg naar boven is, maar dat deze hobbelig is. En dat je, als je valt, gewoon weer opstaat, jezelf afstoft en hup, zo weer doorgaat!” Dat is dé businesstip van lingerieartieste Marlies Dekkers. Behalve Marlies, onthullen nog véél meer topvrouwen, zoals Anna Nooshin, Annic van Wonderen en Gerdi Verbeet, in dit filmpje het geheim dat hen naar de top heeft geholpen.

[video mp4="http://www.marieclaire.nl/wp-content/uploads/2015/10/MCatWork.mp4"][/video]

Stuk voor stuk waren de vrouwen op vrijdag 25 september 2015 aanwezig op de eerste editie van het Marie Claire @Work Lifestyle Experience Event. Een succesvolle dag met masterclasses, lezingen en ontspannen momenten in de businesslounge. Kortom: een event waar carrière, fashion en beauty samenkwamen! Kon jij er niet bij zijn of wil je gewoonweg nog even van de dag nagenieten, check dan snel de aftermovie.

Dit zijn de winnaars van de Marie Claire Starters Award 2015 >