Dit is dé app voor een strak lijf

Het Zweedse sport modemerk Björn Borg komt met een nieuwe app: Sprinter. Het is dé Tinder voor sportievelingen!

Lees ook

Sweat, Swipe en Socialize à la Tinder.

Je houdt wel van sporten, maar ook van series bingen en bankhangen. En er is telkens een ander excuus: ‘het regent’, ‘ik moet nog andere dingen doen’, ‘ik heb net gegeten’, óf, erg bekend: ‘ik heb geen zin om alleen te gaan’. Maar die dingen zijn nu dus geen excuus meer.

Het  Zweedse sportmodemerk Björn Borg lanceert een nieuwe fitness-app: Sprinter. De app zorgt ervoor dat je gelinkt wordt aan work-out-buddy’s, zodat jullie samen je prestaties kunnen verbeteren en doelen bereiken. Een soort Tinder, maar dan voor de sportievelingen onder ons.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het hebben van een trainingsmaatje de trainingsmotivatie met 100% verbetert (het Köhler effect, red.). Als gelijkwaardige trainingsbuddy’s worden jullie dus allebei enorm gemotiveerd. En je weet maar nooit welke hot guy je op die manier tegenkomt… Hállo motivatie!

De app maakt verbinding met Instagram en Facebook en faciliteert het delen van foto’s en work-out-video’s. En dankzij info over je locatie vindt de app snel een maatje bij jou in de buurt. Zodat je overal ter wereld een buddy kunt vinden.

Heb je je perfecte sportmaatje gevonden, maar ben je nog op zoek naar de ideale sportoutfit? Op Sprinter kun je ook de nieuwste collecties bekijken, en ze vanuit je luie stoel bestellen.

Zo veel calorieën verbrand je met poetsen >

Laatste nieuws

Zie ook