5 nieuwe superfoods die elke fitgirl in de keuken heeft

Dit zijn de nieuwste superfoods die je regelrecht een strak lijf beloven.

Lees ook

De gojibes is voorgoed verleden tijd.

Massaal haalden we gojibes, chiazaad en quinoa in huis. Fitgirls, de early adopters van gezond voer, hebben inmiddels alweer wat nieuws in de keuken staan. Dit zijn de nieuwste superfoods die je een strak lijf beloven.

1 Flowersprout
De boerenkool en spruit gingen met elkaar en kregen een baby: de flowersprout. We hoeven je vast niet te vertellen hoé gezond dit is.

2 Kokosmeel
Na boekweitmeel en havermoutmeel maken de echte health girls pannenkoeken en banencakes nu met kokosmeel. Ideaal om direct smaak te geven aan die zelfgemaakte brouwsels.

3 Kefir
De vervanger voor je dagelijkse bakkie yoghurt of als tussendoortje. Door kefir toe te voegen aan melk gaat het fermenteren en krijg je een soort dikke drinkyoghurt. Het zou dé truc zijn om je snaaibuien tegen te gaan.

Dit is trouwen ook een briljante truc om je snaaibuien tegen te gaan >

4 Jicama
Oftwel de yamboom. Oftewel een wortelknol. Te koop in de Chinese supermarkt en ideaal om extra bite te geven aan je salade of een groentecurry. Deze knolvariant zou wonderen doen voor een platte buik.

Nog meer tips voor een platte buik >

5 Bruine rijst siroop
We proberen allemaal de suikers te minderen maar je taart of koekje is toch nét iets lekkerder zoet. Voilà! Bruine rijst-siroop is de oplossing.

Wil je écht een retestrak lijf dan moet je deze regels volgen >

Laatste nieuws

Zie ook