Dit zijn de winnaars van de Marie Claire Starters Award 2015

De Marie Claire @Work Lifestyle Experience vond vorige week plaats en de winnaar van de Starters Award is bekend. Check de aftermovie voor de uitslag!

Dit zijn de winnaars van de Marie Claire Starters Award 2015

Floor en Sanne van FRAEMd gingen met die felbegeerde prijs naar huis.

De eerste editie van de Marie Claire @Work Lifestyle Experience vond afgelopen vrijdag plaats. En het was ge-wel-dig! Met masterclasses van inspirerende vrouwen als Marlies Dekkers en Anna Nooshin, meet & greets met onze redactie, een lezing van Gerdi Verbeet én ontspannen momenten in de businesslounge was het werkelijk hét carrière-event voor én door zakenlady's. De uitreiking van de Starters Award was de spannende afsluiter. Voor de genomineerden was de spanning de hele dag natuurlijk al te voelen, maar bij de uitreiking steeg deze tot ongekende hoogtes.

De winnaar van de Marie Claire Starters Award 2015En dan was het moment daar: Floor Serto en Sanne Staps hebben met hun online platform FRAEMd (de Tinder voor kunst aan je muur) terecht gewonnen. Zij mogen zich nu dan ook de gelukkige winnaressen van de Starters Award 2015 noemen. Daarnaast hebben deze powervrouwen het volgende gewonnen:–          € 5.000 startkapitaal–          De gehele ‘Steps selected by Marie Claire’ collectie met persoonlijk kleur- en stijladvies.–          Een jaar lang Clarks-schoenen–          Balmain Horloge ‘Balmainia Lady’ met een kwartsuurwerk in stainless steel, bezet met 34 diamanten, parelmoeren wijzerplaat met datum–          Masterclass Online Marketing Strategie & Social Media aan Nyenrode Business Universiteit.

WinnenWil jij die ge-wel-di-ge VIP goodiebag winnen? Vul dan nu snel het winformulier in!

5 manieren om je droombaan te vinden >