WIN! 10 x autotickets voor de openluchtbioscoop Driving North

Films kijken vanuit je old-timer: met je lover onder de sterren, met je voeten op het dashboard en popcorn bij de hand: het kan allemaal bij Driving N

WIN! 10 x autotickets voor de openluchtbioscoop Driving North

Ouderwets romantisch.

Films kijken vanuit je old-timer / snelle bolide, samen met je lover onder de sterren, met je voeten op het dashboard en met verse popcorn bij de hand: dat is Driving North.

Van 1 tot en met 11 oktober kun je weer naar deze nostalgische drive-in bioscoop bij de NDSM werf in Amsterdam. Er is plek voor 100 auto’s en er zijn loungeplekken voor bezoekers die met de fiets of te voet komen. Films als Thelma en Louise, Chef!, Furious 7 en Easy Rider zorgen voor een gevarieerd filmaanbod.

Voordat de film begint, kun je op het festivalterrein genieten van lekkere (Amerikaanse) hapjes (burgers, maïskolven & hotdogs) en drankjes. Ook kun je marshmellows roosteren en zijn er foodtrucks aanwezig. Tijdens de film kun je gewoon doorgaan met eten en drinken door een sms’je of appje te sturen naar de bar. Je bestelling wordt dan aan je autodeur afgeleverd. Easy peasy, lemon, squeezy!

En mocht je na de film nog zin hebben in meer gezelligheid, dan kun je in de muziektenten nagenieten van een van de Driving North-DJ’s.

Winnen?Klinkt goed? Vul dan vliegensvlug het winformulier in en geef aan welke film jij het liefste zou bijwonen.

Deze actie is verlopen.