Deze businesscollectie wil iedere zakenvrouw in haar kast hebben

Zet 25 september maar in je agenda. Want dan hangt de nieuwe samenwerking voor échte zakenvrouwen in de winkels. En die wil je hebben!

Lees ook

Steps selected by Marie Claire collection

Speciaal om ondernemende vrouwen te steunen, sponsort Steps dit jaar de Marie Claire Starters Award. Steps gelooft – net als wij bij Marie Claire – in de kracht van vrouwelijkheid, óók op kantoor. 1 + 1 = 2, so guess what?

Steps en Marie Claire hebben de handen in een geslagen en daaruit is een – al zeggen we het zelf – geweldige, vrouwelijke, maar toch business collectie geboren met geometrische dierenprints, opvallen ruiten en sprekende kleuren. Stijlvol en modern! Zo voel je je élke (werk)dag stralend én krachtig, en wie wil dat nou niet?

Zet 25 september maar in je agenda!
De collectie is dan namelijk instore en online verkrijgbaar bij – natuurlijk – Steps. Een preview ervan is door de finalisten van de Starters Award stiekem al getoond in ons septembernummer. Klik hier om de gehele collectie te bekijken en om vanaf 18.00 uur vanavond alvast te shoppen in de exclusieve online voorverkoop.

Untitled-2

Stylish van 9 tot 5 door drie simpele trucs >

 

Laatste nieuws

Zie ook