WIN! 10x ‘Zonder angst’ van bestsellerauteur Lisa Gardner

Marie Claire mag tien exemplaren van de nieuwste thriller 'Zonder angst' van bestsellerauteur Lisa Gardner weggeven! Doe mee en win!

WIN! 10x ‘Zonder angst’ van bestsellerauteur Lisa Gardner

Wie weet zit jij binnenkort heerlijk op de bank met een warme chocomel en het spannende boek Zonder angst.

Wij mogen namelijk 10 exemplaren van de nieuwste thriller van Lisa Gardner – een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld – weggeven.

Zonder angstIn Zonder angst raakt detective D.D. Warren gewond bij het onderzoek naar een aantal moorden die verdacht veel lijken op die van ‘Rose Killer’ Harry Day. Alleen, Harry Day is al veertig jaar dood. Het spoor leidt naar zijn twee dochters. Shana Day trad in haar vaders voetsporen en zit al jaren vast voor meerdere moorden. Zijn andere dochter Adeline werkt inmiddels als psychiater en heeft een zeldzame genetische aandoening waardoor ze geen pijn kan voelen.

D.D. Warren gaat op bezoek bij Adeline. Hoe kan haar zus, die al tien jaar eenzaam opgesloten zit, de belangrijkste verdachte zijn voor deze brute moorden? Of is Adeline zelf misschien beïnvloed door haar vader?

Word jij meegesleept in het onderzoek van D.D. Warren en wil je één van de 10 exemplaren van Zonder angst winnen? Vul dan snel het winformulier in.

Deze winactie is verlopen.