Help de finalisten van de Starters Award met crowdfunden

Starters Award 2015 De finalisten van de Starters Award 2015 zijn gekozen! Esmée Pater - Jobsome

Help de finalisten van de Starters Award met crowdfunden

Starters Award 2015

De finalisten van de Starters Award 2015 zijn gekozen! Omdat zij startende ondernemers zijn, kunnen ze wat betreft de financiën wel een duwtje in de rug gebruiken. Met behulp van crowdfunding kunnen zij hun businessplannen gaan realiseren. In de onderstaande video’s zie je wie de finalisten zijn en wat voor onderneming zij willen starten. Bekijk de video’s en help jouw favoriet!

Help hier Esmée met crowdfunden.

Help hier Floor & Sanne met crowdfunden

Help hier Josine & Sarah met crowdfunden.

Wat is crowdfunding?Vaak hebben ondernemers plannen die ze willen uitvoeren, uitbreiden, verbeteren of vernieuwen, maar ontbreekt het hun aan de middelen. Crowdfunding kan daarbij van pas komen. Het afgelopen jaar is via deze alternatieve manier van financieren 63 miljoen euro opgehaald voor allerlei projecten en ondernemingen. Het principe van crowdfunding is simpel: een plan wordt gerealiseerd door de (financiële) steun van een groep onafhankelijke investeerders. Crowdfunding is meer dan alleen financiering, het is ook een manier om een plan aan de crowd te toetsen en betrokkenheid te creëren.

PS. Nog niet gestemd op jouw favoriet voor Marie Claire Starters Award 2015? Doe het alsnog en maak kans op mooie prijzen. Klik hier!

Marie Claire Starters Award 2015 is supported by: